ФОЛИО ЗА МАСЛО

WalkiFoil™ фолио за масло

WalkiFoil™ е комплексен опаковъчен материал базиран на хартия, полимер и алуминиев ламинат. Предназначен е за опаковка на хранителни продукти – масло, маргарин, сухи супи, подправки, сосове, сладоледи, освежителни напитки…

WalkiFoil™ се използва също и във фармацевтичната и козметична промишленост за опаковки на медикаменти в прахобразна форма, индивидулни опаковки/пакетчета за шампоани, освежителни кърпички, санитарни спомагателни материали и много други.

WalkiFoil™ се доставя на роли с размери по желание на клиента. На склад в София винаги се подържат определени количества, което ни дава възможност да Ви го доставим в срок до 24 часа след поръчка.

Хранителните и фармацевтични продукти трябва да се опаковат и съхраняват в абсолюта чистота – от производствената линия до момента на тяхната употреба. Използваните за производството на WalkiFoil™ суровини и технологии отговарят на всички световни стандарти и изисквания за опаковки на хранителни и фармацевтични продукти.

WalkiFoil™ има международен Сертификат за качество и разрешение за опаковка на хранителни продукти при директен контакт.

За повече информация кликни тук.