Warning: A non-numeric value encountered in /home/papyrusalfahosti/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467
+359 2 9813311 / +359 888 830 155 Viber / WhatsApp / Telegram paper@papyrus.bg

Sontara

Наред с консуматорските ролки от различни видове хартия с приложение в различни сфери, повече от година по лиценз на Sontara произвеждаме и предлагаме от склад и текстилни кърпи на ролки, произведени от оригиналния продукт с търговското наименование Sontara, предназначен за ръчно и машинно почистване.

Във връзка са пендемията от Covid 19 Sontara се използва успешно за производство на медицински предпазни маски и облекла. Предвид уникалните му качества използването му в тази област е икономически ефективно, тъй като може да се пере и използва многократно.

Продуктът се използва и в редица други направления – авторепаратурна полиграфическа и др индустрии за почистване и обезмасляване на обработваните повърхности.

Предлагаме на клиентите ролки с различни размери при конкурентни цени и кратки срокове на доставка. На склад поддържаме основните размери за незабавни доставки.
Ролките се произвеждат както без, така и с перфорация, в зависимост от желанието на клиента и последващата им преработка.

Ако ползвате подобни материали ще се радваме и ние да Ви предложим нашата оферта за този високотехнологичен продукт, използван широко в различни области.

Техническите характеристики ще намерите тук.