Warning: A non-numeric value encountered in /home/papyrusalfahosti/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467
+359 2 9813311 / +359 888 830 155 Viber / WhatsApp / Telegram paper@papyrus.bg

НОВИ ПРОДУКТИ

PENSTICK

В листа на предлаганите от нас специални материали вече е включен и един нов продукт носещ търговското наименование PENSTICK. Това е ново-разработен синтетичен материал на фирмата molco – Белгия, предназначен за отпечатване на етикети, стикери, рекламни, информационни и предпазни материали, използвани в различни отрасли на промишлеността и рекламата.

Харктерно за този продукт е, че на него няма нанесено лепило, но той въпреки това се лепи! Липсата на лепило предоставя редица предимства и дава възможност етикета или рекламния надпис да се сваля или премества лесно, без да оставя следи и петна върху продукта/материала върху които е залепен.

  • PENSTICK се използва за прилепване към гладки повърхности – стъкло, стъклени и порцеланови съдове, санитарен фаянс, прозорци, коли, електрически домакински уреди и много други. Намира приложение в рекламата за различни декорации, информационни табла, надписи и апликации.
  • PENSTICK е особено подходящ за облепване и брендване на автомобили, особено в случаите, когато се изисква рекламите и надписите да не са особено дълготрайни и да се махнат лесно, без остатъчни петна от лепило по автомобила. Отпечатаните реклами могат много лесно да се свалят и поставят отново, при това многократно
  • PENSTICK може да се печати при използване на повечето от съвременните печатни технологии: Offset-UV, Flexo-UV, Screen, Letterpress, Thermal transfer, Digital. Може да се щанцова и да се използва при автоматични залепващи устройства.
  • PENSTICK се доставя на листа и на роли, бял, цветен и прозрачен.
  • PENSTICK е нещо ново на пазара и ще Ви изненада!
  • PENSTICK е вече във Вашите ръце. Открийте го и за Вашите клиенти. Не се колебайте, обадете ни се за мостри, оферти и допълнителни разяснения.
  • PENSTICK – Новият рекламен материал, който отдавна търсите!