ФОЛИО ЗА МАСЛО

ManrealFoil™ фолио за масло

55/75

Тегло (гр/м2)

Както вече много от Вас знаят, от няколко месеца предлагаме на пазара един нов материал за опаковка на масло.
Продуктът е производство на испанската фирма Manreal, която някои клиенти познават, тъй като преди 2-3 години за известен период от време ползваха техен продукт за масло 75 гр.

Новият материал Manreal Foil 55 е качествено различен, с различен композиционен състав и дебелина и е широко известен на пазара в Западна Европа. Едни от най известните марки масло в Испания и Франция се опаковат с такъв материал.

Както и до сега, ние поддържаме на склад големи роли, от които разролваме на най използваните ролни ширини – 180 и 240 мм. като, разбира се, при наличие на свободни роли, предлагаме и производство по размери на клиента, които да покриват ширината на ролата-майка.

Новият материал до известна степен е революционен за нашия пазар и може би в началото крайните клиенти ще проявяват недоверие, тъй като до сега са свикнали с по дебел материал, но Ви уверявам, че
постепенно ще се уверят в качествата и рентабилността на един такъв продукт.

Ние сме оптимисти за налагането на този продукт на нашия пазар, като основният ни мотив е, че това което работи на запад от нас, трябва да работи и тук.

Продуктът се възприе от много клиенти, но има една група от тях, повечето с по-стари опаковъчни машини, която държи на класическия композитен материал 75 гр на базата на крафтова хартия, алуминий и полиетилен.

За да покрием нуждите на по голям спектър потребители, включително тези, които предпочитат по дебел материал, решихме да започнем отново работа и с аналогичния на WalkiFoil 75 гр продукт на Manreal – Manreal Foil 75, продукт добре познат на пазара.

Джъмбо ролите 75 гр на склад са 720 r 900 мм, което дава възможност за разкрояване на по-голям брой ролни ширини.
От нас вече може да получавате два продукта за опаковка на масло – 55 гр и 75 гр , които ще поддържаме успоредно.
И двата продукта са налични на склад и ще се радваме на Вашите поръчки.

Повече информация за Manreal Foil 55 и Manreal Foil 75