ХАРТИИ ЗА ШИРОКОФОРМАТНИ ПРИНТЕРИ И ПЛОТЕРИ

DuPont Tyvek

75

Тегло (гр/м2)

1

45

Формат ролки (м)

Dupont Tyvek® e уникален синтетичен материал. Притежава всички свойства на хартията, но не е хартия! Или по-точно – като хартия е, но не може да се скъса…и да се намокри…и да се повлияе и от най-агресивни химикали.
Поради тези си ненадминати качества се използа за производство на широка гама транспортни опаковки, информационни етикети, рекламни продукти, пътни и географски карти и всякакви полиграфически изделия за които се изисква висока здравина.

Особено подходящ е за използване в театралната сценографията и дизайн.

Tyvek® комбинира и съчетава най-добрите свойства на хартията, синтетичните и текстилни материали. Притежава ненадмината здравина, дълготрайност, стабилно поведение в активна химическа среда и всякакви метеорологични условия.

Пътна или географска карта произведена от Tyvek® никога няма да се скъса…

50 или 100 кг опаковъчна торба за химически продукти или рекламна чанта, произведени само от един слой Tyvek® ще запази опакования в нея продукт сух и при най-груби транспортни и товарни операции – такава торба просто няма да се скъса…

Пощенски плик, рекламен или информационен плакат и дипляна произведени на Tyvek® ще запазят първоначалният си вид и ще съхранят потребителските си качества много повече отколкото можем да очакваме.

Tyvek® се предлага на ролки с размери 610 и 914 мм. с дължина 45 метра, подходящи за широкоформатни принтери. Можем да предложим и размери по Ваше желание.

TYVEK® – КОГАТО ТЪРСИМ НЕЩО МНОГО ЯКО!

 

За повече информация натиснете ТУК.