Warning: A non-numeric value encountered in /home/papyrusalfahosti/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467
+359 2 9813311 / +359 888 830 155 Viber / WhatsApp / Telegram paper@papyrus.bg

ОБЕМЕН ОФСЕТ AURA EXTRA WHITE ОТ SALZER

80

Тегло (гр/м2)

1

72х102

Формат (см)

Salzer Aura extra white е висококачествена бяла офсетова обемна хартия подходяща за отпечатване на книги. Има висока обемност от 2.0 и белота от над 85%, което я прави една от най-често използваните хартии за книгоиздаване. Уникалните и параметри включват специално третиране за дълготрайно запазване на белотата на листата, което гаранира книгата да не пожълтява през целия период на своето съществуване.

Възникнали в края на 18-ти век днес SALZER PAPIER са номер едно в произвоството на обемни хартии, преди всичко за висококачествени издания с твърди корици или луксозни с меки корици. Всяка трета луксозна книга в Европа е на обемната хартия на SALZER.
Продуктовата палитра започва от 100 % целулозните обемни хартии salzer eos, в производството на които фирмата е специализирана, минава през дървесносъдържащите salzer aura и тези за форзац salzer vorsatz до класическата обемна хартия от механична маса salzer alpin – с разнообразни белоти и нюанси, обемност до 2.2. и дебелини от 50 до 200 гр/м2.
Обемните хартии на SALZER не само не пожълтяват с годините, но са устойчиви на стареене, безкиселинни и безхлорни. Книгите, отпечатани на обемната хартия на SALZER и след 100 години нямат нужда от реставрация, и ще могат да се четат! И разбира се, суровините са от устойчиви дървесни насаждения и хартията е сертифицирана по FSC и PEFC.

SALZER са дългогодишен надежден партньор на най-големите издателства и печатници в Европа, а сега вече са налични и от склада ни в София както на формати, така и на роли!

Доставяме я на няколко основни формати включващи листа 60х84, 60х90, 64х92 и 72х102 см. Предлагаме и доставка на размери по желание на клиентите.

Книгата е култура! Книгата е удоволствие! Обемната хартия е SALZER!

За повече информация натиснете тук.