Warning: A non-numeric value encountered in /home/papyrusalfahosti/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5467
+359 2 9813311 / +359 888 830 155 Viber / WhatsApp / Telegram paper@papyrus.bg

Услуги

Добре дошли при Папирус – фирма за преработка и продажба на хартия, чието развитие през последните 30 години се дължи на един основен движещ принцип – В УСЛУГА НА КЛИЕНТА! В стремежа си да осигурим по-добро обслужване на многобройните ни клиенти в експлоатация са високо-производителни машини за разролване и форматиране на хартия. По спесификация на клиента доставяме ролни самозалепващи синтетични фолия, едно-и двустранно-хромови хартии, обемни и офсетови хартии, екструдирани с РЕ избелени и неизбелени крафтови хартии, бариерни картони за влагоустойчиви опаковки и чашки, специални опаковъчни фолия, WalkiLid – специален материал за термо-залепвани капачки за хранителни опаковки, тънки опаковъчни хартии, DuPont Tyvek и редица други специални продукти.
Чрез услугата ни RollEXpress в срок до 24 часа след поръчка доставяме самозалепващи синтетични фолия на германската фирма INTERCOAT. Машината за форматиране произвежда хартии на листа с гарантирано качество, а възможността за производство на специфични, максимално икономични формати, снижава разходите на клиентите и повишава тяхната конурентноспособност. Фирмата приема външни поръчки за разролване и форматиране с качество отговарящо на SCAN стандартите за преработка на хартия.

За актуалните цени на извършваните външни услуги моля натиснете тук: Ценоразпис разролване и форматиране 2024

ОБЯВА – ТЪРСИМ ДА НАЗНАЧИМ:

Оператор на машини за преработка на хартия – разролваща и форматираща.

Месторабота: София, г.Искър, кв.Димитър Миленков.

Постоянна работа, пълно работно време, трудов договор и осигуровки на реална заплата.

Коректно и редовно изплащане на работната заплата с възможности за бонуси при доказани качества.

Въвеждащо обучение по време, на което получавате възнаграждение.

Почивни дни на официалните празници на страната.

Образавание: Завършено средно или професионално-техническо.

Възрастови изисквания и ограничения: няма.

Изпитателен срок: до 3 месеца.

Годишен отпуск 20 дни, ползван на два пъти, в зависимост от заетостта и поръчките.

Търсим трудолюбив, интелигентен, всеотдаен, технически грамотен мъж, прецизен, неконфликтен, търпелив, не мрънкащ, работещ без да краде, способен да работи в малък консервативен, самоконтролиращ се колектив, в които взаимозаменяемостта и взаимопомощта са ежедневна необходимост и основно изискване. Готов да се обучи от колегите си на разнообразна работа в зависимост от конкретните нужди във всеки отделен момент на производствения и логистичен процес. Готов да работи на закрито и открито при относително не идеални условия – зимата студено, лятото топло. Във фирма с над 30- годишен опит и традиции.

За кандидатстване по тази обява моля изпратете автобиография (CV).

Кандидати с опит в преработката на хартия са с предимство.

Ще се свържем само с одобрените за интервю кандидати.