Услуги

Добре дошли при Папирус – фирма за преработка и продажба на хартия, чието развитие през последните 29 години се дължи на един основен движещ принцип – В УСЛУГА НА КЛИЕНТА!

В стремежа си да осигурим по-добро обслужване на многобройните ни клиенти в експлоатация са високо-производителни машини за разролване и форматиране на хартия. По спесификация на клиента доставяме ролни самозалепващи синтетични фолия, едно-и двустранно-хромови хартии, обемни и офсетови хартии, екструдирани с РЕ избелени и неизбелени крафтови хартии, бариерни картони за влагоустойчиви опаковки и чашки, специални опаковъчни фолия, WalkiLid – специален материал за термо-залепвани капачки за хранителни опаковки, тънки опаковъчни хартии, DuPont Tyvek и редица други специални продукти.

Чрез услугата ни RollEXpress в срок до 24 часа след поръчка доставяме самозалепващи синтетични фолия на германската фирма INTERCOAT.

Машината за форматиране произвежда хартии на листа с гарантирано качество, а възможността за производство на специфични, максимално икономични формати, снижава разходите на клиентите и повишава тяхната конурентноспособност.
Фирмата приема външни поръчки за разролване и форматиране с качество отговарящо на SCAN стандартите за преработка на хартия.

За актуалните цени на извършваните външни услуги моля натиснете тук: Ценоразпис разролване и форматиране 2019