Услуги

Добре дошли при Папирус – фирма за преработка и продажба на хартия, чието развитие през последните 25 години се дължи на един единствен движещ принцип – В УСЛУГА НА КЛИЕНТА!

В стремежа си да осигурим по-добро обслужване на многобройните ни клиенти в експлоатация са високо-производителни машини за разролване и форматиране на хартия. По спесификация на клиента доставяме ролни самозалепващи хартии и фолия, едно-и двустранно-хромови хартии, обемни и офсетови хартии, екструдирани с РЕ избелени и неизбелени крафтови хартии, бариерни картони за чашки, специални опаковъчни фолия, тънки опаковъчни хартии и други.

Чрез услугата ни RollEXpress в срок до 24 часа след поръчка доставяме самозалепващи синтетични фолия на германската фирма INTERCOAT.

Машината за форматиране произвежда хартии на листа с гарантирано качество, а възможността за производство на специфични, максимално икономични формати, снижава разходите на клиентите и повишава тяхната конурентноспособност.
Фирмата приема външни поръчки за разролване и форматиране с качество отговарящо на SCAN стандартите за преработка на хартия.

За действащите в момента цени за разролване и форматиране натисни ТУК